Julbord Julbord Julbord Julbord Julbord
 • Smaka på julen hos oss

  Vi dukar upp ett härligt julbord med 100 hemlagade smaker den 1 – 22 december, måndag – lördag 13.00 och 18.00 samt söndagar 13.00.

  Östergårds populära julbord – en upplevelse för alla sinnen. Hela Gården andas jul och det sprakar av ljus och värme bland tomtarna på loftet. Vi utgår från traditionella smaker och skapar nya med inspiration från dagens moderna kryddningar. Maten serveras i små portionsbitar så att ni kan orka igenom alla framdukade läckerheter. Kanske vill ni kombinera ert julbord med en konferens och en kul aktivitet, har ni provat curling?

  Lunch 595 kr
  Middag 595 kr
  Med skaldjursplatå och champagne 995 kr

  Ha årets roligaste fest hos oss på Östergårds!

  Är ni mellan 30-60 personer kan vi varmt rekommendera en egen julfest i Ladan. Här kan ni sjunga nubbevisor och dansa, precis som ni vill. Efter middagen höjs stämningen och vi röjer undan för fest. Baren är fylld och ni kopplar in medhavd dator/mobil till vår nya musikanläggning och spelar den musik ni allra helst dansar till.

  Julbordscatering

  Har ni julmiddag hemma med släkt och vänner eller har ni julfest på jobbet så kan vi levererar vi er julmat direkt till dörren. Vi kan även ordna serveringspersonal, porslin mm, underhållning och juldekorationer, allt efter era önskemål.


  » JULBORD PÅ ÖSTERGÅRDS

  Se vår cateringmeny här

  Skicka förfrågan

  Gäller för julen 2017 – GOD JUL!