Nyheter
  • Veckans Lunch

    måndag, 16 april, 2018

    16 – 20 april

    Måndag Stekt strömming med senap och Västerbottensost samt rårörda tranbär, brynt smör och kokt färskpotatis
    Tisdag Kycklingfilé med dillvelouté, citronkokta primörer och färskpotatis
    Onsdag Färsbiffar med ratatouille, tzatziki, rostade oliver och vitvinsbrässerad potatis
    Torsdag Osso buco ” vitvinsbrässerat kalvlägg ” med pumpa- och sötpotatisfrittata samt salvia- och tomatsky
    Fredag Grillad fläskkotlett med bakad tomat, chorizosmör samt rostad potatissallad smaksatt med getost och spenat
    115 kr

    ÖSTERGÅRDS KLASSIKER
    Wallenbergare med potatispuré, ärtor, brynt smör och rårörda tranbär
    145 kr

    VECKANS SALLAD
    Sallad med grillat flap meat, sojamajonnäs, bakade tomater, rostad färskpotatis, röda linser samt myntaolja
    105 kr

    ÖSTERGÅRDS VEGETARISKA
    Citronkokta primörer, friterad färskpotatis, gremolatamarinerade vita bönor, dillvelouté och hyvlad parmesan
    115 kr

    Öppettider

    Måndag – fredag kl. 11.00 – 14.00

    Boka bord

    Ring 08 -755 24 40 eller maila info@ostergards.se

    Välkomna!