Nyheter
  • Veckans Lunch

    måndag, 19 februari, 2018

    19 – 23 feb

    Måndag Kycklingfilé med gräddkokt portabello, pressgurka och potatispuré
    Tisdag Friterad sej med dillmajonnäs, råmarinerad spetskål och spenat samt potatisomelett smaksatt med prästost
    Onsdag Helstekt benfri fläskkotlettrad med tomat- och salviasky samt sötpotatisfrittata
    Torsdag Kalv i dill med smörkokt broccoli, morot och blomkål samt kokt potatis
    Fredag Lasagne med kryddig tomatsås, rostade oliver och ruccola
    115 kr

    ÖSTERGÅRDS KLASSIKER
    Wallenbergare med potatispuré, ärtor, brynt smör och rårörda tranbär
    145 kr

    VECKANS SALLAD
    Sallad med varmrökt lax, potatis, kapris, spenat, kokt ägg samt senapsfärskost
    105 kr

    ÖSTERGÅRDS VEGETARISKA
    Morot-och linsbiff med ratatouille, ruccola, basilikaolja samt potatispuré smaksatt med parmesan
    115 kr

    Öppettider

    Måndag – fredag kl. 11.00 – 14.00

    Boka bord

    Ring 08 -755 24 40 eller maila info@ostergards.se

    Välkomna!