Nyheter
  • Veckans Lunch

    måndag, 20 november, 2017

    20 – 24 november

    Måndag Kycklingfilé med gräddsås, pressgurka, svartvinbärsgelé och rostad potatis Tisdag Färsbiffar smaksatta med halloumi samt kryddig tomatsås, rostade oliver, ruccola och potatisfrittata Onsdag Ugnsbakad lax med gräddkokt savojkål och kräftstjärtar samt potatisomelett smaksatt med prästost
    Torsdag Boeuf bourguignon av högrev, champinjon, sidfläsk och lök samt potatispuré
    Fredag Biff minute med bearnaisesås, tomatsallad och friterad potatis
    115 kr

    ÖSTERGÅRDS KLASSIKER
    Wallenbergare med potatispuré, ärtor, brynt smör och rårörda tranbär
    145 kr

    VECKANS SALLAD
    Sallad med kallrökt lax, kokt ägg, potatis, sockerärtor och hovmästarsås
    105 kr

    ÖSTERGÅRDS VEGETARISKA
    Lasagne med rostad sötpotatis, pumpa, rostade oliver och tomatsås
    115 kr

    Öppettider

    Måndag – fredag kl. 11.00 – 14.00

    Boka bord

    Ring 08 -755 24 40 eller maila info@ostergards.se

    Välkomna!