Nyheter
 • Möten & konferens – Konferenspaket

  torsdag, 15 juni, 2017

  Konferenspaket

  Att förlägga affärsmötet, medarbetarträffen eller kick-offen till en inspirerande plats ger alltid ett bättre resultat. Östergårds erbjuder en skön miljö med äkta 1700-tal blandat med modern design och teknik.

  Vi har varierande konferensrum från 2 till 110 personer, flertalet grupprum samt festsal och restaurang för en festlig avslutning på dagen. Kontakta oss för att höra efter om tillgänglighet, aktuella priser och kampanjerbjudande. Vi erbjuder sex olika matpaket som alla inkluderar: Kaffe/te under hela konferensen samt frukt och vatten på kanna i rummet. I lokalhyran för samtliga rum ingår (om inget annat anges i paketet): Trådlöst Internet, dataprojektor, whiteboard samt blädderblock.

  Östergårds är medlemmar i Svenska Möten
  Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.
  Att Östergårds är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.
  Östergårds äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

  Välj det alternativ som passar just er grupp bäst:


  » MÖTE – kort och gott

  » GRÖNT – hälsa och välmående

  » BRONS – konferens utan krusiduller

  » SILVER – vårt populära standardpaket

  » GULD – avrunda dagen med middag

  » LOGIPAKET – om ni vill stanna kvar över natten

  Skicka förfrågan

  » Tips på kreativa och bättre möten

  Som avslut på konferensen föreslår vi en aktivitet under roliga och avslappnade former. Våra hel- och halvdagspaket går att kombinera med curling, skrattyoga, annorlunda glas- och vinprovningar eller en kulinarisk matlagningsaktivitet med våra duktiga kockar. Ät en god middag och prova vår uppskattade trerättersmeny.