Lunch

Lunch

Vi på Östergårds skapar en ekologisk och smakrik lunch för dig som vill ha det lilla extra på lunchen.

Vecka 43


Måndag 22/10
Kycklingfilé med rostade oliver, tomatsås, bakad tomat och gnocchi smaksatt med pesto

Pris: 115 kr


Tisdag – 23/10

Färsbiffar med gräddkokt svamp, äppelmos av svenska höstäpplen och rostad potatis

Pris: 115 kr


Onsdag  24/10
Ugnsbakad torsk med ljummen gubbröra smaksatt med prästost, brynt smör och kokt potatis
 

Pris: 115 kr


Torsdag – 25/10
Osso buco ” vitvinsbrässerat kalvlägg ” med pumpa- och sötpotatisfrittata samt salvia- och tomatsky
Pris: 115 kr


Fredag – 26/10
Helstekt nötinnanlår med honungsrostade betor, getostcrème, örtig kalvsky samt potatisgratäng

Pris: 115 kr

 

 



ÖSTERGÅRDS KLASSIKER

Wallenbergare med potatispuré, ärtor, brynt smör och rårörda tranbär
Pris: 145 kr

VECKANS SALLAD
Sallad med gratinerad getost, gremolatamarinerade betor, babyspenat, haricots verts , röda linser och

surdegskrutonger
Pris: 105 kr

ÖSTERGÅRDS VEGETARISKA

Gnocchi smaksatt med pesto, friterad rotselleri, bakade tomater, rostade oliver, ruccola, röda linser och

hyvlad manchego

Pris: 115 kr

 


 

Back to Top